İstanbul Üniversitesi Buz Hokeyi Takımı, Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda Mücadele Ediyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası” Erzurum’da başladı.

Palandöken Buz Pateni Salonu’nda seremonisi yapılan şampiyonaya, İstanbul Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi. Bilkent Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve KOÇ Üniversitesinden 14 takım katıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Kadirhan Sunguroğlu, şampiyonanın açılışında yaptığı konuşmada, Erzurum’un Dünya Üniversite Kış Oyunları’ndan güzel işler başarmış bir kent olduğunu söyledi.

Şampiyonaya katılan takımlara başarılar dileyen Sunguroğlu, “Atatürk Üniversitesi çok uzun yıllardan beri üniversite sporlarının birçok branşında üstün başarılara ev sahipliği yapmıştır. Bugün yine bir şampiyonaya ev sahipliği yapıyor. Bu programında altından en iyi şekilde kalkacağına inanıyoruz. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu adına bu güzel şampiyonayı yapan ve destekleyenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitelerarası Buz Hokeyi Türkiye Şampiyonası, 23 Mart tarihinde sona erecek.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

03/20/2013