Bilimsel Araştırma Proje Türü 8’den 11’e Çıkarıldı

İÜ Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Birimi aracılığıyla verilmekte olan 8 farklı türdeki destek programlarına, 2009-2012 döneminde Yardımcı Doçentler İçin Araştırmada Hızlı Destek Projesi (YADOP), Uluslararası Araştırma Projeleri (International Research Projects/ IRP), Ulusal İşbirliği Projeleri (UAİP) destek programları da eklendi. Böylece araştırma projesi destek programı sayısı 11’e çıkmış oldu.

İstanbul Üniversitesi, derslerde ve bilimsel araştırmalarda öğrencilerine yardımcı olacak tüm olanakları sunmaktadır. Bu amaçla İstanbul Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi akademisyenlerimizin, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen çeşitli bilimsel toplantı, seminer, konferans, kongre ve kültürel etkinliklere katılabilmeleri için gerekli parasal desteği sağlamakta, bu desteği her yıl düzenli olarak akademisyenlerine sunmaktadır.

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ

İÜ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ