Üniversitemizden Mesajınız Var

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kurumsal İletişim Stratejisi kapsamında, kurum içi iletişim çalışmalarından biri olarak hazırlanan “Gazete Üniversite”’nin birinci sayısı yayımlandı. Gazete Üniversite farklı çalışma alanlarındaki üniversite mensuplarımızı aynı platformda bir arayı getirmeyi hedefliyor.

Haftalık olarak yayımlanacak olan Gazete Üniversite’ye, e-posta adresinizden ulaşabileceğiniz gibi gazete.istanbul.edu.tr  adresinden de takip edebilirsiniz. Üniversitemizde gerçekleştirilen bilim, eğitim, kültür, sanat, spor vb. konulardaki haberleri Gazete Üniversite’den okuyabileceksiniz. Gazete Üniversite’de Çok Konuşulanlar, Gelecek Etkinlikler, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Öğrencinin Sesi, Hobi Dünyası  gibi bölümler yer alacak.

Fotoğraf ve video ile görsel olarak zenginleştirilen Gazete Üniversite, hakkında görüş, öneri ve yayımlanmasını istediğiniz haberlerinizi gazete@istanbul.edu.tr eposta adresine gönderebilirsiniz.

Web: gazete.istanbul.edu.tr
e-posta: gazete@istanbul.edu.tr