Müziğin Nabzı “Kampüste Müzik”te Atıyor

Her bölümünde İstanbul Üniversitesi’nden müzisyenleri ağırlayan Kampüste Müzik programının 7. bölümüne özgün müzikle ilgilenen iki genç yetenek Mustafa Kılıç ve Mustafa Osman Olgun konuk oldu.

İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan İÜWEBTV’nin müzik programı Kampüste Müzik, yayınlanan son bölümünde Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrencisi Mustafa Kılıç ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğrencisi Mustafa Osman Olgun’u ağırladı.

Müziğe başlama serüvenlerini anlatan ikili, gitar eşliğinde söyledikleri özgün parçalarla programa renk kattı.

Arş. Gör. Seda Kandemir koordinatörlüğündeki programda Nilsu Kaya, Berfin Yıldız, Batuhan Türk, Hülya Türkmen, Piran Aslandoğan, Melis Miray Aygün, Elif Damla Pullukçu, Fatma Ece Beşer, Hilal Taş, Yusuf Yılmaz, Enes Erimşah, Mehmet Ozan Külte, Açelya Erdoğan yer aldı.

Kampüste Müzik’in 7. bölümünü linke tıklayarak izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=nLuuExwAyCA&t=3s

Haber: Fatma ÇELİK

foo photo