Kıymetli Hocamız Prof. Dr. Ömür Şakir Babaoğlu’nu Ebediyete Uğurladık

İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Emekli Öğretim Üyesi ve Türk Dünyası Bakü İşletme Fakültesi Dekanlarından Prof. Dr. Ömür Şakir Babaoğlu’nun Cenaze Töreni, 28 Ağustos 2017 tarihinde İÜ Rektörlük Binası’nda gerçekleştirildi.

Törende İÜ İktisat Fakültesi Emekli Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Yörük ile Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal, çalışma arkadaşları Prof. Dr. Ömür Şakir Babaoğlu’nun akademik kişiliğini ve hizmetlerini dile getiren konuşmalar yaptılar.

Prof. Dr. Ömür Şakir Babaoğlu, aynı gün Ataköy 5. Kısım Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Aile Mezarlığı’nda ebediyete uğurlandı.

omursakir_toren (0) omursakir_toren (8) omursakir_toren (10) omursakir_toren (10b) omursakir_toren (10c) omursakir_toren (14) omursakir_toren (16) omursakir_toren (17)

09/06/2017