Bizim Sinema’nın 3. Bölümü Yayında

Bizim Sinema, üçüncü bölümünde Adar, Ayak Takımı ve Devri Adem gibi kısa filmlerin yönetmeni Ersin Sel’i ağırladı.

Ersin Sel, iletişim fakültesine geliş serüvenini ve kısa film çekerken yaşadıklarını Bizim Sinema ekibiyle paylaştı. Radyo televizyon ve sinema okumak isteyenlere tavsiyelerde bulunan Sel, “Bizim bölümümüz için usta-çırak ilişkisi, birinin yanında işe başlamak oldukça faydalı oluyor” dedi.

Sunuculuğunu Hilal Satıcı’nın yaptığı programın bu haftaki film önerisi, İsveçli ünlü yönetmen Ingmar Bergman’ın başyapıtı “Persona” oldu.

İstanbul Üniversitesi öğrenci, mezun ve mensuplarının sinemaya dair hedef ve projelerinin anlatıldığı programın koordinatörlüğünü Arş. Gör. Zuhal Akmeşe üstleniyor. İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan Bizim Sinema programının yönetmen koltuğunda, Mehmet İnanç ve Baver Özkoç oturuyor. Kamerada Baver Özkoç ve M. Şerin Kanat’ın bulunduğu programın kurgusunu Mehmet İnanç ve Baver Özkoç üstleniyor. Jeneriği Salih Köse’ye ait olan Bizim Sinema’nın araştırma ve inceleme bölümünde Deniz Oğuzcan, Simge Erten, Onur Keser, Hilal Satıcı, Baver Özkoç, Evin Arslan ve Mehmet İnanç bulunuyor.

Bizim Sinema programının üçüncü bölümünü izlemek için tıklayınız: http://iuwebtv.istanbul.edu.tr/?p=7812

ersin sel

Haber: Damla PULLUKÇU