İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak Kardiyoloji Enstitüsü Akademik Kurulu’na Katıldı

İÜ Kardiyoloji Enstitüsü Akademik Kurulu, 24 Şubat 2016 tarihinde İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Akademik Kurul, İÜ Kardiyoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ın konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Doğan, keyifli bir kurultay olmasını dileyerek İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’ı kürsüye davet etti.

“Çalışma Ortamında Kaliteyi Arttırmayı Hedefliyoruz”

İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak konuşmasında Kardiyoloji Enstitüsü’ne sahip olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Tüm emeklerinizden dolayı hepinizi gönülden kutluyorum. Enstitümüz rutin işlerini sürdürürken bir taraftan da kendisini idame ettirecek olan genç araştırmacıları yetiştiriyor. Biz elimizden gelen yardımı ve desteği sürdürmek istiyoruz. Enstitü’ye daha uygun ortamlar yaratmaya çalışıyoruz. Sizin hem çalışma ortamı hem de birikimlerinizi sunabileceğimiz alanlar hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Buraya gelemeyen arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bizim gelmemizi beklemenize hacet yok, her zaman kapımız sizlere açık. Her vesileyle bir plan içerisinde görüşebiliriz. Görüşmekten de büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak konuşmasını bitirdikten sonra İÜ Kardiyoloji Enstitüsü Akademik Kurulu, Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ın katılımcılar için hazırlamış olduğu sunum ile devam etti. Sunumun ardından İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak öğretim üyelerinin sorularını cevaplandırdı.

Haber: Gülin MİSKET

03/01/2016