İÜ Kayak ve Snowboard Takımı’ndan 7 Madalya

İÜ Kayak ve Snowboard Takımı, Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu ve Dr. Berkem Atalay eşliğinde 13-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Kayseri Erciyes’te düzenlenen “Üniversiteler Arası Alp Disiplin Kayak ve Snowboard Şampiyonası”nda 12 madalyanın 7’sini alarak büyük başarı gösterdi. Önceki yıllarda da birçok başarı elde eden İÜ Kayak ve Snowboard Takımı şampiyonada iki birincilik, üç ikincilik ve iki üçüncülük elde etti.

Snowboard Erkek kategorisinde İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden Sabri Öztürk 1., İÜ İstanbul Tıp Fakültesi’nden Eyüp Çamurcuoğlu ise 2. oldu.

Snowboard Kadın kategorisinde İÜ Edebiyat Fakültesi’nden İpek Çakır 2., İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden Fatmanur Açıkgöz 3. oldu.

Kayak Erkek kategorisinde İÜ İktisat Fakültesi’nden Tayfun Yurdadön 1. olurken İÜ Orman Fakültesi’nden Emir Aydın Yaray 2. oldu.

Kayak Kadın kategorisinde ise 3. İÜ Veteriner Fakültesi’nden Şima Kılıç oldu.

fotograf1 fotograf2

02/17/2016